2010. június 26., szombat

Irány India!


Megvan a következő nagy kaland időpontja és úticélja:Melinda megvette a repülőjéegyét és az én szabi kérelmem is jóvá lett hagyva, így minden jel arra mutat, hogy novemberben Indiát fedezzük fel!

Vicces volt egyébként az egész szabi-kérelem. A főnökeim szuperül tudják, hogyan kell lelkiismeret-furdalást okozni a szabimmal. Ez alkalommal Nassim közölte, nem örül, hogy elmegye novemberben, majd visszajövök három hétre, majd haza karácsonyra. Mondjuk azt is elmondta, szerinte hülye vagyok, hogy Indiába megyek, amikor az egy szörnyű hely. Így végül Sanjay-től kértem el magam, aki pedig hihetetlenül lelkes, hogy Indiába megyek, pláne hogy Delhit, a szülővárosát is útba ejtem. Így megtanultam a leckét: közel-keleti desztinációkra (pláne Libanon) Nassim-tól kérem el magam, az ázsiaiakra Sanjay-tól. Munkamegosztás.

Már intenzív Lonely Planet - olvasgatás és álmodozás zajlik. És bevallom, megvettem az álom-fényképezőgépet az utazásra optimalizált objektívvel. Erről többet a következő bejegyzésben.
1 megjegyzés: