2010. március 27., szombat

Tere Liye

Mivel mostanában többet taxizom (szinte mindennap, nem kellemes már sétálni), így jobban is tudom követni, melyik az aktuális indiai sláger. A taxisok ugyanis általában a Dubai-ban élő indiai közösségnek szóló rádiót hallgatják, ott pedig megállás nélkül mennek a bollywoodi slágerek. (Hetente megjelenik 2-3 új bollywoodi film - jó részüket itt is vetítik - és a filmek slágerei pedig azonnal felkerülnek a toplistára).

A héten feltűnt, hogy többször hallottam ugyanazt a dalt (ami már nagy szám, hogy feltűnt, egyébként mindegyik ugyanolyannak hangzik nekem), és csak annyit sikerült megjegyeznem, hogy Derelie - aztán bent a cégben megkérdeztem Apekshát, hogy mi az, mire megkerestük a Youtube-on. Kiderült, hogy igazából Tere Liye (= For You, mélyen romantikus dal).



Ettől aztán fülkukacom lett, és meg kellett még kétszer a héten hallgatnunk. A G2-beli indiai közösség szemében asszem most nagyot nőttem. Apeksha felírta a Facebook falára, hogy "a magyar főnököm rákattant egy bollywoodi slágerre".

Melinda, erre fogjuk ropni a helyi dizsiben, készülj.

1 megjegyzés: