2010. december 16., csütörtök

Say hello, wave good bye

Gondoltam még egy gyors bejegyzést rögtönözök most hirtelen.

A múlt hétvégén - azon kívül, hogy India-postokat írogattam - napközben lakberendezési boltokban járkáltam, esténként meg mindenféle elő-karácsonyi bulikon vettem részt, így továbbra sem unatkozom. Hétfőn megérkezett az Ikea bútorom, ideszállították és beszerelték (itt gondolom a lusta Közel-Keleten annyira nem menő a csináld-magad koncepció, így bizonyos összeg felett kiszállítják és beszerelik ingyen). Hát így néz most ki:

A nappali:




A konyha - ebédlőgarnitúrával:


Hálószoba - világosban és sötétben:




Nagyon szeretem. Annyira pozitívak a "rezgések" ebben a lakásban, annyira jó a hangulata, hogy első pillanattól kezdve otthonnak éreztem, és most a bútorokkal együtt meg már teljesen komfortos... és hihetetlenül örülök annak, hogy ezt a projektet lezongoráztam újév előtt, és januárban az otthonomba tudok visszatérni és nem egy átmeneti lakásba, és nem kell úgy visszajönnöm, hogy még egy költözés-projekt vár rám januárban.

A héten átjött Christian, elbúcsúzni, ő is holnap utazik, először haza karácsonyra, aztán megkezdi a féléves dél-amerikai utazgatását. Bentót rendeltünk, vedeltünk, átbeszéltük egymás utazgatási terveit... egyszóval nosztalgiáztunk... 11 hónapot laktunk egy lakásban és bár voltak pillanatok, amikor dühös voltam rá, azért nagyon jól elvoltunk és az biztos, hogy véget ér egy korszak... de hát, mindig amikor véget ér egy korszak, elkezdődik egy másik.




Szerencsére idén is úgy megyek haza karácsonyra, hogy abszolút szeretem, amim itt van - egyébként nehéz lenne visszajönni januárban. Itt a lakás, várnak barátok, a jövő éves utazási - menetrend, érdekes módon még a melóban is újra-motiválódtam az elmúlt 1-2 hétben (pedig ez nagy szó).

Holnap már 30 fokkal kevesebb lesz... és nagyon várom már.

1 megjegyzés: